HABERLER
09-11-2017 23:59

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Düzce Üniversitesi’nde Teknoloji ve Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve Teknoloji Şöleni”ne Düzce Belediyesi de destek verdi.

Düzce Üniversitesi’nde Teknoloji ve Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen “Girişimcilik ve Teknoloji Şöleni”ne Düzce Belediyesi de destek verdi. Öğrenciler, Düzce Belediyesi adına eğitimlere katılan Meclis Üyesi Gönül Asuk’a plaket takdim etti.

Düzce Belediyesi üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen proje ve çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Düzce Belediye Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Koodinatörü Gönül Asuk ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, Düzce Üniversitesi Teknoloji ve Girişimcilik Topluluğu tarafından hazırlanan “Girişimcilik ve Teknoloji Şöleni”ne katıldı. 7-8 Kasım tarihleri arasında iki gün boyunca düzenlenen sertifikalı eğitim programı kapsamında dünyaca ünlü şirketlerin CEO’ları ile Türkiye’nin sayılı markalarının pazarlama ve ürün geliştirme uzmanları öğrencilere tecrübelerini aktardı. Düzce Belediyesi’nin ana sponsorlardan biri olduğu eğitimlere katılan Meclis Üyesi Gönül Asuk öğrencilerin takdim ettiği plaketi alırken yaptığı açıklamada girişimcilik ve ticaret felsefesinin önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek “genç girişimciler bizim için çok önemlidir. Bugün burada gördüğümüz ilgi de Türkiye’nin geleceğinin çok parlak olduğunu gösteriyor. Bu açıdan çok mutluyuz, bu ve benzeri eğitim toplantılarının sıkça tekrarlanmasını diliyor, öğrencilerimizin kendilerini yetiştirmeleri için elimizden geleni yapmaya her zaman yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.