HABERLER
27-11-2017 23:59

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti Düzce Kasım ayı İl Danışma Toplantısı Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce Kasım Ayı İl  Danışma Toplantısı’na Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Dursun Ay, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe ve Belde Başkanları ile Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.

Kasım ayı İl Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin: “Bizleri kardeşi gibi gördüğü için de şükranlarımı sunuyorum. 2002 yılından bu yana birlikte siyaset yapıyoruz. Bu teşkilatlar 2002 yılından bu yana her zaman birinciliğini korumuş ve Recep Tayyip Erdoğan’a her dönemde çok büyük destekler vermiştir. Böyle bir teşkilatın üyesi ve başkanı olmaktan dolayı da onur duyuyorum. Büyük bir yol arkadaşlığı yaptığınız için size teşekkür ediyorum. Özellikle son 3 yıldır yol arkadaşlığı yaptınız. 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlere hazır bir teşkilatınız. Bayrağı en yükseğe çekecek bir teşkilatız ve 2019 da bu böyle olacaktır.”  dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’in açılış konuşmasının ardından Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Belediyenin sorunlarını tek tek ele aldıklarını ve projeleri değerlendirdiklerini kaydetti. Melen Park 1 projesini bitiriyoruz ancak Melen Park 2 projesini şu anda iptal ettik. Ay, “ Kaynağı diğer işlerimize aktaracağız. Çalışmalarımızı partimize ve milletvekillerimize danışarak yapacağız. Muhtarlarımızla toplantı yaptık. Muhtarlarımızın şikayet ve taleplerini yazılı olarak aldık. İşimize hakimiz ve hazırız. Sorunları kısa sürede çözmek istiyoruz” dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, “Adam gibi bir ana muhalefet lideri yok bu ülkede. ya kendi içlerinde kavga ederler ya da Türkiye’nin önünü kesmek için tüm güçleri ile çalışırlar. ‘Gelişen ve kalkınan Türkiye’nin önünü nasıl keseriz?’, bunun hesaplarını yapıyorlar. Kimlerle yapıyorlar? Türkiye’yi bölmeye çalışan terör örgütlerinin uzantılarıyla. Aynen PKK’nın ağzı ile konuşan sözcüleri, milletvekilleri var. Aynen YPG’nin ağzı ile konuşan, hatta YPG’yi savunan milletvekilleri var. Türkiye’nin tek talihsizliği, ana muhalefet yapabilecek düzeyde bir ana muhalefet liderinin olmamasıdır.”Kılıçdaroğlu’nun kadına şiddete yönelik sözlerine de değinen Ataş, “Acaba bugüne kadar girdiği tüm seçimlerde, seçim sonuçları iyi çıkmayınca kendisi de gidip hanımına şiddet mi uyguladı? Sandıkta başarıyı göremeyince hırsını hanımından mı aldı? Merak ediyoruz. Herhalde kendi uygulamaları böyle ki sıkıştığı zaman, siyasi noktada bir şey üretemeyince demek ki hırsını gidip evden alıyor. Şimdi de kalkıp ‘İşi bozuk olan kişi gidip hanımına şiddet uyguluyor.’ diye seviyesizce, saçma sapan bir cümle kullanıyor.” ifadelerini kullandı.