HABERLER
04-12-2017 23:59

ENGELLİLERE SAYGI TOPLUMA SAYGIDIR

ENGELLİLERE SAYGI TOPLUMA SAYGIDIR

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Önemli olan engelli vatandaşlarımızın, engelsiz yaşayanların dünyasına eş değer hale getirebilmektir” ifadelerinde bulundu.

 Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Çağımızın getirdiği gelişmelere paralel olarak engelli vatandaşlarımıza pek çok alanda çalışma,  üretime katılma ve sosyalleşme alanında imkanlar sunulmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden birini oluşturmaktadır.

Amacımız dünyanın engelli kardeşlerimiz için kolay yaşanır bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek; onların hayata sıkı sıkı tutunmalarını, içlerinde yatan yaşama sevinci, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmalarını sağlamaktır. Engellilere yönelik olan projelerimiz başarıyla devam etmektedir. Düzce olarak engelli vatandaşlarımıza sağladığımız imkanların fazlasını gösterme gayreti içindeyiz.

Engelli vatandaşların gösterdiği gayret ve karşılıklı çabanın sonsuza kadar sürmesi dileği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”