HABERLER
25-12-2017 23:59

BAŞKAN DURSUN AY SPOR ETKİNLİKLERİ TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN DURSUN AY SPOR ETKİNLİKLERİ TOPLANTISINA KATILDI

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Valisi Zülkif Dağlı Başkanlığında gerçekleştirilen spor etkinlik takvimi toplantısına katıldı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı Başkanlığında gerçekleşen toplantıda,  Düzce’de spor turizminin gelişmesi kapsamında yapılacak Yakın Karadeniz spor etkinlik takvimi görüşüldü. Toplantıya,  Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kaymakamlar ve Motor Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke ve ilgili daire amirleri katıldı.

Buna göre,  Yakın Karadeniz Baja Rallisi 2018 yılında ilimizde 3. kez düzenlenecek. 03 - 07 Ekim 2018 tarihleri arasında Düzce ve ilçelerinde organize edilecek rallide ilk kez bisiklet yarışları düzenlenecek.

Bisiklet yarışında, profesyonel ve hobi olarak bisiklet kullananlar buluşacak. Anıtpark’tan start alacak bisikletliler 2 gün boyunca Düzce’nin doğal güzellikleri içinde pedal çevirecek.

4.sü yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonasının , 2018 yılı içinde 4. kez Kaynaşlı Motor sporları merkezinde yapılacak olan Türkiye Motokros şampiyonası ve 3. kez yapılacak olan  Türkiye Süper  Enduro Şampiyonası da toplantıda  görüşüldü