HABERLER
29-12-2017 23:59

ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Belediye Başkanımız ve Rektörümüz Öğrencilerimizle Buluşuyor” başlıklı program, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa; Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Düzce Belediyesi Yöneticileri, Düzce Üniversitesi akademik ve idari birim yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

“Belediye Başkanımız ve Rektörümüz Öğrencilerimizle Buluşuyor” programın açılış konuşmasını yapan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ilk kez öğrenci buluşmasında bir Belediye Başkanını ağırladıklarını belirterek kendilerine kıymet verip programa katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a teşekkür etti. 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, davetlerinden dolayı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a teşekkür ederek, “Düzce’nin daha yaşanılabilir kent olması için öğrencilerimizin sorunlarını ve önerilerini dinlemeye geldik” dedi.Öğrencilerinin düşüncelerine değer verdiklerini ve sıkıntılarına duyarlı olduklarını belirten Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ulaşım, barınma, şehir yaşamı, sosyal olanaklar, eğitim-öğretim faaliyetleri ve laboratuar imkanları gibi birçok konudaki soruları detaylı bir şekilde cevaplandırdı.