HABERLER
02-01-2018 23:59

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE’DE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE’DE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il kongresine katılmak üzere Düzce’ye geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin il kongresine katılmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi’ni de ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak 15 Temmuz şehidi Ufuk Baysan’ın ailesi ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 2017 yılının son gününü Düzce’de geçirdi. AK Parti Düzce İl Teşkilatının 6’ıncı Olağan Kongresine katılmak üzere Düzce’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kalıcı Konutlar Spor Salonu önünü dolduran Düzcelilere hitap etti. Buradaki konuşmasının ardından salona giren Cumhurbaşkanı Erdoğan burada da gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kongre sonrasında salondan ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatmna Betül Sayan, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da eşlik etti.

Düzce Valiliği ziyaretinde protokolle selamlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Düzce Belediyesine geçti. Belediye meydanında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Düzce’yi en kalbi duygularla selamlıyorum. Bugün gerçekten Düzce bize anlamlı bir gün yaşattı. Heyecanla dolu, coşkuyla dolu bir gün yaşattı ve 2017’nin son günündeyiz. Az önce Kato’daki kahramanlarla telefonda görüştük. Yiğitlerimizle görüştüm. Düzce’nin selamını onlara gönderdim. Onlar da size selam gönderdiler. Dediler ki “Son teröristi bitirene kadar devam edeceğiz.” Biz de “Düzce’deki her sivil bir neferdir.” dedik. Tek şeyimiz var millet olarak gerçekten siz kendinizi Çanakkale’deki Kurtuluş Savaşı’ndaki dedelerimiz nasıl ispatladıysa siz de 15 Temmuz’da öyle ispatladınız. Yılmadınız, usanmadınız, FETÖ’cü alçaklara karşı dimdik ayakta durdunuz. Bu mücadeleyi böyle sürdüreceğiz ve şehit kardeşlerimizin kanı yerde kalmayacak. İnşallah bu mücadeleyi burada sürdürürken Rabia’mızı unutmayacağız. Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet diyeceğiz. Kimse ırkçılık yapmayacak. Hepimiz yaratılanı yaratandan ötürü seveceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretlerinin sonunda 15 Temmuz Darbe Girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’nde şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’nın Beyköy’de yaşayan ailesi ile görüştü.