HABERLER
12-01-2018 23:59

HER İLMEK SEVGİ İLE ÖRÜLÜYOR

HER İLMEK SEVGİ İLE ÖRÜLÜYOR

Düzce Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Gönül Örgüsü’ ile ihtiyacı olan çocuklara el emeği göz nuru mutluluk taşıyor. Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün hayata geçirdiği “Gönül Örgüsü” Projesi kapsamında mağdur çocuklar için sevgi ilmekleri atılıyor.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kalıcı Konutlar hanımlar lokalinde başlatılan  ‘Gönül Örgüsü’ Projesi’nde Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı’nın eşi Nursel Ay’da hayırsever vatandaşlarla bir araya gelerek el emeği göz nuruyla ördükleri kazak, atkı, bere gibi örgü ürünleriyle soğuk kış günlerinde üşüyen sevgi evlerindeki ihtiyaç sahibi çocuklara mutluluk taşıyor.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, “Kalıcı konutlarda bulunan hanımlar lokalinde bir araya gelerek “Gönül Örgüsü” projesi kapsamında güzel şeyler ortaya çıkarıyoruz. Hanımlarımız burada hem sohbet ediyor hem de güzel bir projeye imza atıyor. Bu sayede Sevgi Evlerinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bir nebzede olsa yararımız dokunuyor ve bu bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Projenin önemine değinen Belediye meclis üyesi, Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk,  “ Burası Düzce Belediyesinin Kalıcı Konutlardaki Hanımlar lokali. Burada hanımlarımız gelip çaylarını kahveleri içiyorlar, sohbetlerini ediyorlar. Bizde onların sohbetlerine katıldık.  Burada birbirleriyle sohbet ederken sosyal projelere de onları ortak etmek istedik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak “Gönül Örgüsü” projesi başlattık. Bu proje sayesinde ördüğümüz  Şapka, atkı ve eldivenlerden oluşan el örgülerini sevgi evlerindeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracaz.  Düzce Belediyesi Hanımlar lokalinde bulunan hanımlarımızda böyle bir projenin içinde olmaktan son derece mutlular güzel şeyler çıkacak hepsine ayrı ayrı katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.