HABERLER
25-01-2018 23:59

DÜZCE BU YIL DA EMITT’TE

DÜZCE BU YIL DA EMITT’TE

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi iş birliği ile bu yıl 22’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı’nda (EMITT) Düzce tanıtılacak.

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi iş birliği ile yapılan hazırlıklar kapsamında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde bu yıl 22’nci kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Düzce tanıtılacak. Yerli ve uluslar arası binlerce turizm ve seyahat acentesi ile girişimcilerin katıldığı fuarda Düzce’nin yerel özellikleri, sosyal aktiviteleri, tarım ürünleri ve turizm merkezleri ziyaretçilere anlatılacak. Bu yıl katılımcı sayısının yüzde 25 oranında arttığı belirtilen fuarda Düzce’nin de yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 3 Nolu Salon, B/310 Nolu Holde bulunan Düzce standında ziyaretçilere dağıtılmak üzere çeşitli bilgilendirme broşürleri ile ikramlar hazırlandı. Ayrıca bugün yapılacak fuar açılışına Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da katılacak.

Öte yandan İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen fuara katılmak isteyen Düzceliler için 27 Ocak Cumartesi Günü sabah saat 07:00’de Düzce Belediyesi önünden araç kaldırılacak.