HABERLER
22-02-2018 23:59

DÜZCE AFRİN İÇİN TEK YÜREK OLDU

DÜZCE AFRİN İÇİN TEK YÜREK OLDU

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay öncülüğünde “Afrin’de Zeytin Dalı Harekatına Destek” için Düzce Belediyesi önünden Anıtpark meydanına yürüyüş düzenlendi.

Düzce Belediyesi öncülüğünde düzenlenen ve Mehter Takımının başı çektiği korteje Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Mensur Bilgin, Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Çengel, mahalle ve köy muhtarları, Düzce Belediyespor Kulübü sporcuları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde Türk Bayrağı ile Afrin’de mücadele eden Mehmetçik’e destek sloganları atan vatandaşlar “Düzce Mehmetçiğinin Yanında” mesajı verdi. Anıtpark’da sona eren yürüyüşün ardından korteje katılan muhtarlar askerlik şubesine Afrin’e gönüllü olarak gitmek için dilekçe verdi. Askerlik şubesi önünde basın açıklaması yapan Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Çengel cepheye gitmeye hazır olduklarını belirterek “bugün burada bizi yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımıza, Tüm Muhtarlar Derneği başkanımıza ve vatandaşlarımıza 393 muhtarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza askerimize Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize destek olmak için hepimiz dilekçelerimizi yazdık. Komutanımıza dilekçelerimizi teslim ediyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da sınıra yapılacak ziyaret hakkında açıklamalarda bulunarak “görüyorsunuz bugün muhtarlarımız ayağa kalktı. Bu akşam yolculuğa çıkacaklar. Mehter takımımızla birlikte Kilis’e gidiyorlar. Biz de burada çeşitli etkinlikler yapacağız. Düzce ayağa kalkmıştır. Bütün halkımız Mehmetçiğimizin yanındadır. Onlara dua ediyoruz. Burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.