HABERLER
05-03-2018 23:59

“SOSYAL PROJELER BÜYÜK ÖNEME SAHİP”

“SOSYAL PROJELER BÜYÜK ÖNEME SAHİP”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay katıldığı televizyon programında öncülük ettiği ve desteklediği sosyal projeleri anlattı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay canlı yayınlanan televizyon programında geçtiğimiz günlerde düzenlenen dev kermes hakkında yapılan çalışmaları anlatarak “Mehmetçik Vakfı yararına Sayın valimizin eşi Nurgül Hanım ile birlikte bir çalışma yapmak istedik. Tabii bu fikrimizi paylaştığımız herkes büyük ilgi ve destek gösterdi. Düzce bir kez daha gönül gönüle önemli bir işe imza attı. Kahraman askerimiz için düzenlediğimiz kermeste yaklaşık 200 bin TL toplandı. Ayrıca sınırdaki komutanlarımızla iletişime geçerek oradaki çocuklarımızın, askerlerimizin ihtiyaçlarını öğrendik. Onları temin ederek hepsine ulaşmasını sağladık. Böyle güzel sonuçlar için destek veren ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nursel Ay katıldığı sosyal sorumluluk projelerini anlatırken Düzce Belediyesinin sosyal çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi. Ay: “Düzce’de eğitim gören özel çocuklarımız için tüm imkanlarımızı seferber ettik. OÇEM için bir yardımlaşma yemeği düzenledik. Bu kapsamda taleplerini karşıladık. Eğitim sandalyeleri, fizik tedavi desteği için koşu bantları ve diğer ihtiyaçlar için elimizden geleni yaptık. Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimizin eşi Nurgül hanımla birlikte engelli çocuğumuz Mehmet Ali’yi en büyük hayali ile buluşturduk. Beşiktaşlı futbolcularla bir araya getirdik. İnanın gözlerindeki mutluluğu görmek bize yetti de arttı. Düzce Belediyesi de sosyal belediyecilik konusuna çok önem veriyor. Sayın Başkanımızla birlikte yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Bunun yanında biliyorsunuz yeni doğanlar için bir paket hazırladık. Bunun içinde 10 parçadan oluşan hastane çıkışı setimiz ve anne bebek sağlığına ilişkin bilgilendirme kitapçıkları yer alıyor. Bebek sahibi olan ve belediye sorumluluk alanı içinde ikamet eden her vatandaşımız anne ve bebeğinin kimliğiyle sosyal yardım işleri müdürlüğüne başvuruda bulunabilir.”