HABERLER
05-03-2018 23:59

FİLOYA 5 OTOBÜS DAHA EKLENDİ

FİLOYA 5 OTOBÜS DAHA EKLENDİ

Düzce Belediyesi şehir içi ulaşım sisteminde iyileştirme çalışmaları kapsamında 5 yeni CNG sistemli otobüsü daha hizmete sundu.

Düzce Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi geliştirme çalışmaları kapsamında otobüs filosunu yenilemeye devam ediyor. Ulaşım kalitesinin artırılması ve sistemin geliştirilmesi amacıyla 5 yeni CNG sistemli otobüs törenle hizmete sunuldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, AK Parti Hikmet Keskin ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı törende konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay filoda yapılan yenileme çalışmalarından söz ederek “Düzce Belediyesi toplu taşıma hizmetinde çok güçlü bir yapıya sahiptir. 104 araç kapasitesi ile hizmetlerimiz sabah saat 06:00’dan gece 24:00’e kadar halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılamaktadır. Bugün araç filomuza 5 adet yeni körüklü araç ekliyoruz. Böylece araç filomuz toplam 109 adet araç sayısına ulaşacak. Bildiğiniz gibi 4 ay önce 8 yeni otobüs daha filomuza eklemiştik. Böylece hizmet kalitemizi yükselterek otobüs işletmemizi daha güçlü hale getiriyoruz. Bu araçlar CNG sistemi ile çalışırken çevreyi kirletmeyen yeni nesil araçlardır. Araçlarımızın alımı Devlet Malzeme Ofisiden yapılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bakan Özlü, Başkan Ay ve protokol üyeleri yeni otobüslerle birlikte Düzce Valiliğine giderek araçların ilk testini de yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan Özlü “Düzce için Türkiye için çalışıyoruz. Her günümüz bir öncekinden daha iyi olacak. Düzce her geçen gün daha güzel bir şehir olmaya devam edecek” dedi.