HABERLER
05-03-2018 23:59

BAŞKAN AY KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILDI

BAŞKAN AY KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILDI

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay AK Parti Düzce Kadın Kolları 5’inci Olağan Kongresine katıldı.

AK Parti Düzce Kadın Kolları 5’inci Olağan Kongresi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Pınar Doğan Aksoy, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş’in katılımı ile yapıldı. Divanın belirlenmesi sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği görüntülü mesaj izletildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın mesajının okunması sonrası AK Parti İl Kadın Kolları'nın faaliyetlerine yönelik video gösterimi yapıldı. Ardından kürsü konuşmalarına geçildi. Kongrede konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, bakan, milletvekilleri ve teşkilatla istişare içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Bugün açılışını yaptığımız kapalı pazaryerimiz acil bir işti. Hemen devreye aldık. Otobüslerimizi aldık; vatandaşlarımız modern araçlarla seyahat etsinler diye. Biz su, yol, kanalizasyon ihtiyaçlarını yaparken sosyal projelerden de geri kalmıyoruz. Doğumda ve ölümde de geri kalmıyouz. Yeni doğum yapan annelere hediyeler hazırladık. Yeni evli çiftlere özel eğitim veriyoruz, danışmanlık merkezi açtık. Önceden evliliğin ne olduğunu anlatacağız. Kadın ve erkeklerin birbirlerine karşı görevlerini anlatacağız. Cenaze merasimlerimizi belediyelerimiz yapmaktadır. Kadınlarımız için de yeni projeler hazırlayacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Kongrede konuşan Bakan Özlü de kadınlara gösterilen pozitif ayrımcılığa dikkat çekerek "Her türlü ayrımcılığa karşı olduğu gibi kadınlara yönelik ayrımcılığı ortadan kaldırmaya dönük çalışmalar yaptık. Kadınlarımız AK Parti'ye çok büyük hizmetlerde bulundu. AK Partili kadınlarımız bu yolda attıkları her adımı bilerek ve gece-gündüz demeden çalıştılar. Heyecanları bir an olsun eksilmedi. İnanıyorum ki bu heyecan ilk günkü gibi olacak. 2019 seçimlerinin ardından Düzce'miz daha çok gelişecek. Hayallarimizin Düzce'si için çalışacağız. Referandumdaki rekor başarısı ile Düzce'mizin 2019’da çıtayı daha da yükselteceğine gönülden inanıyorum. Yeni bir Düzce destanı yazacağız” dedi.

Konuşmalar sonrası bir önceki Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar'a çiçek takdim edildi ve ardından seçim işlemine geçildi. Tek liste gidilen seçimde mevcut İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş göreve devam etmeye hak kazandı.