HABERLER
08-03-2018 23:59

8 MARTA ÖZEL ANLAMLI HEDİYE

8 MARTA ÖZEL ANLAMLI HEDİYE

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması dolayısıyla Hilmi Çilingir Huzurevi’nde kahvaltı programı düzenlendi.

8 Marta özel düzenlenen kahvaltı programına,  Düzce Valisi Zülkif Dağlı  ile eşi Nurgül Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile eşi Nursel Ay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, şehit eşleri, engelli kadınlar, engelli vatandaşlara hizmet veren öğretmenler, koruyucu aile anneleri, STK temsilcisi kadınlar, huzurevi hizmeti alan yaşlı kadınlar ve huzurevinde çalışan kadın personel ile Düzce İlindeki kadın yöneticileri katıldı.


Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile daha önce de Düzce Belediyesinde TYP kapsamında çalışan fiziksel engelli Nazlı Emiroğlu’nu tekrar belediyede işe alarak  8 Marta özel en anlamlı davranışını gösterdi.

Başkan Dursun Ay’ın güzel bir jest yaptığını söyleyen Vali Dağlı “Başkanımız Nazlı kızımıza güzel bir jest yaptı. Daha önceden de belediyede çalışmış. Çalışmalarından da herkes  gayet memnun. Başkanım kendisine hemen işe başlata sözü verdi. İnşallah kızımız içinde hayırlısı olur” dedi. Nazlı Emiroğlu’nun daha öncede belediyede çalıştığını söyleyen Başkan Dursun Ay ise “Nazlı Emiroğlu kızımız Düzce Belediyesinde staj yapmıştı. Stajı bittikten sonra çıktığına da çok üzülmüştüm. Bugünün önemine binaen kendisine iş sözü verdik. Stajını yaptığı Düzce Belediyesine alacağız, belediyede çalışacak. Kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Emiroğlu ise, 9 ay boyunca hakkını vererek çalıştığını ve bundan sonra elinden geleni yapacağını söyleyerek aldığı bu haberle mutlu olduğunu dile getirdi.