HABERLER
19-03-2018 23:59

ÜNİVERSİTE HASTANESİNİN YENİ BİNASI AÇILDI

ÜNİVERSİTE HASTANESİNİN YENİ BİNASI AÇILDI

Düzce Üniversitesi Hastanesi Dr. Talat Bahçebaşı binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk özlü ile il protokolü katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve bir dönem Düzce Üniversitesi Başhekimliğini yapan eşi Onur Özlü Düzce Üniversitesi Hastanesi Dr. Talat Bahçebaşı binasının açılış töreninde katıldı. Açılışta Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve bazı kurumlarım il müdürleri katıldı.

Açılışta açıklamalarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü şu ifadelerde bulundu. ‘Burada Düzce ve Düzce Üniversitesi için büyük önem taşıyan bu binanın açılışı için bulunmaktayız. Umarım buraya hiç kimsenin yolu düşmez ama Düzce için çok önemli bir bina olacağına inanıyorum. Bu zamana kadar Hükümetimiz, Bakanlığımız ve valilik olarak sağlık ile sanayi başta olmak üzere Düzce’de önemli çalışmalarda bulunduk. Bundan sonrada Düzce’nin gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu binanın Düzce halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.’

Bakan Özlü ve beraberindeki heyet Kalıcı Konutlarda bulunan Düzce Spor Salonu ve kapalı yüzme salonunu da gezerek yapılan hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.