HABERLER
26-03-2018 23:59

MAKEDONYA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

MAKEDONYA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Türkiye Beyazay Derneği ve Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliği ile düzenlenen proje kapsamında gittiği Makedonya’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Türkiye Beyazay Derneği ve Beyazay Derneği Düzce Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen “Evlad-ı Fatihana Uzanan Gönül Köprüsü” projesi kapsamında gittiği Makedonya’da önemli görüşmeler yaptı. Ziyaretlerde Başkan Dursun Ay’ı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam ve Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi de yalnız bırakmadı. TRT Üsküp Temsilcisi Bünyamin Şahin’i ziyaret eden Başkan Ay ve beraberindeki heyet ülkede yaşayan Müslümanların daha çok dikkat çekmesi ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan medya çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Şemsettin Şeker, TİKA Koordinatörü Aytekin Ayden ve Çayır Belediye Başkanı Visar Ganiu ile İmago Plus Derneği Başkanı Zemrijet Bela Veseli ile bir araya gelen Başkan Dursun Ay, ülkede engelliler için yapılan sosyal sorumluluk projelerini konuşarak orada yapılacak çalışmalara destek sözü verdi.