HABERLER
09-04-2018 23:59

HİDAYET TÜRKOĞLU DÜZCELİLERLE BULUŞTU

HİDAYET TÜRKOĞLU DÜZCELİLERLE BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Siyaset Akademisi derslerine katılmak üzere Düzce’ye geldi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde sadece 30 ilde yapılan ve Düzce’de de açılan Siyaset Akademisinin konuşmacısı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türk Basketbol Federasyonu Bakanı Hidayet Türkoğlu oldu. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Özgür Sağlam, Elif Sezer Cebar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve partililer katıldı. Toplantıda konuşma yapana Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, belediye olarak her projenin en verimli şekilde halka sunulmasına dikkat ettiklerini belirterek “Biliyorsunuz belediye başkanları göreve bazı projelerle geliyorlar ve bu projeleri dönem içinde bitirmek üzere söz veriyorlar. Biliyorsunuz önceki belediye başkanımız da bazı projeler sunmuştu ve biz de bu başlayan projelere devam ediyoruz. Bazı projelerimizi şu an durdurduk. Mesela Melen Su Park 2 projesi ve bunun gibi bazı projeleri durdurduk. Bunun sebebi de arkadaşlar, bir atasözümüz var ‘Ayağını yorganına göre uzat’ diye. Düzcemizin bütçesi bellidir. Biz düzce Beleidyemizin bütçesi doğrultusunda projelerimizi belirliyor ve yapıyoruz. Diğerleri inşallah ilerleyen zamanlarda yapılır. Bizim amacımız mevcut projeleri en verimli şekilde hayata geçirmektir. Onlara daha fazla fonksiyon kazandırarak halkımızın kullanımına sunacağız. Belediyemizin gelir gider dengesini sağlayarak bu şekilde devam etmek istiyoruz. Önümüzü görerek hareket etmek istiyoruz. Ayrıca Düzce Belediyesi olarak Katı atık Birliğinin başkanlığını yürütüyoruz. Burada çalışmalar yapıyoruz. Buna ayrıca ‘Sıfır Atık Projesi’ni ilave edeceğiz. Düzcespor ile de yakından ilgileniyoruz. Yeni yönetimi belirlendi. Her geçen gün daha iyi bir Düzce ortaya çıkarmak için gayretle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

Program Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na takdim edilen hediyeler ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.