HABERLER
11-05-2018 23:59

BAŞKAN DURSUN AY’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DURSUN AY’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ay, Geleceğin güçlü Türkiye’sine yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde annelere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir.

Fedakâr annelerimizi sadece bugünle sınırlı bir şekilde hatırlamanın onlara yapılacak en büyük hata olacağı düşüncesi ile onlara yılın her gününde hak ettikleri sevgi ve saygı göstererek hayır duaları alınmalı, kırıcı ve incitici tavır ve davranıştan mutlaka uzak durulmalıdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız.

Dünyanın en yüce, en kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.