HABERLER
17-05-2018 23:59

FIRINLARA SIKI DENETİM

FIRINLARA SIKI DENETİM

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Düzce Belediyesi Zabıta Ekipleri de Düzce genelindeki fırınları inceledi. Ekipler, denetim sırasında fırında çalışanlara uyarılarda bulunmayı unutmadı.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte pide telaşına giren Düzce’deki fırınlara denetim düzenlendi. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, gramaj ve üretim tesisi denetlemesi yapıldı. Fırınların temizliğe ağırlık verilerek yapılan denetimlerde fırınların bütün aşamaları ekipler tarafından itina ile incelendi. Yapılan denetimler sırasında fırında çalışanlar da ekipler tarafından uyarılarak bazı konularda çalışanlara bilgiler verildi.

Denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Ali Kahraman; “Biz, zabıta olarak halkın huzuru, esenliği, hizmeti için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ramazan öncesi yine yapıyorduk bu denetimleri ancak ramazanda biliyorsunuz kaçak, resmi olmayan pide üretenleri denetlemek, fırıncı esnafını korumak hem de halkımızın daha sağlıklı yerlerde üretilen pideleri, ekmekleri yemesini sağlamak için başladık ve ramazanın sonuna kadar bu ekip çalışmalara devam edecek. Ben vatandaşlarımızdan da şunu istiyorum. Bizi mutlaka her hangi bir yasa dışı ya da yanlış işlerle alakalı bilgilendirsinler. Bilgi vermeleri bizim anında müdahale etmemizi sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.