HABERLER
30-05-2018 23:59

MELEN SU PARK BAYRAMA HAZIR OLACAK

MELEN SU PARK BAYRAMA HAZIR OLACAK

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır ile yaptığı esnaf gezisi sırasında önemli açıklamalarda bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay seçim süreci ile birlikte AK Parti milletvekili adayları ile saha gezilerine başladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ay, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkındaki soruları yanıtladı. Yaz aylarının gelmesi ile hız kazanan yol çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Ay “Tabii ki seçim sürecine girdik. Bu nedenle vatandaşlar daha hızlı bir şekilde sorunlarını dile getiriyor. Belediyemizin planlı çalışmaları aynen devam ediyor. Seçim var diye biz işimizi gücümüzü bırakıp öbür tarafa gidemeyiz. Plan ve program dahilinde çalışmalarımız devam etmektedir. O yüzden kimsenin sıkıntı yapmasına gerek yoktur. Acil yapılması gereken işlere de tabi ki müdahale ediyoruz” dedi.

Melen Su Park’ın durumu ve açılış tarihi hakkındaki soruları da yanıtlayan Başkan Dursun Ay “Melen Su Park’ı inşallah bayramın ikinci günü açmayı düşünüyoruz. Şu anda yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Park bahçe çalışmaları, çim çalışmaları devam etmektedir. Orayı da bayramın ikinci günü açmayı planlıyoruz. Açılıştan sonra da o parkın çalışmaları devam edecek. Aktiviteler ilave edeceğiz. Bildiğiniz gibi büyük bir alan ve hemen bitmesi mümkün değil. Bir yandan vatandaşımız parkı kullanırken bir yandan çalışmalarımız devam edecek. Şu anda kamelyalarımızı filan kurduk ve vatandaşımızı rahat ettirecek noktaya geldik. Allah nasip ederse bayramda açılışını yapacağız”  şeklinde konuştu.