HABERLER
01-06-2018 23:59

PROTOKOL VE VATANDAŞLAR İFTARDA BULUŞTU

PROTOKOL VE VATANDAŞLAR İFTARDA BULUŞTU

Düzce AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere Düzce protokolü ile vatandaşlar bir araya geldi.

Düzce AK Parti İl Başkanlığının organizasyonu ile Anıtpark’ta düzenlenen Kardeşlik İftarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ve belde belediye başkanları, milletvekili adayları Fahri Çakır ve Dr. Numan Çabuk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi alanda bir araya gelen protokol üyeleri masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Katılımın yoğun olduğu iftar hakkında açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay “partimizin vermiş olduğu iftar daveti için öncelikle Sayın Bakanımıza ve il teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Burada Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve adaylarımız ile birlikte Düzcelilerle bir araya geldik. Onların bizden beklenti ve taleplerini dinledik. Her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve onları dinlemeye özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.