HABERLER
11-06-2018 23:59

KADİR GECESİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

KADİR GECESİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında hazırlanan özel programla Kadir Gecesi, sabaha kadar edilen dualarla idrak edildi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın çağrısı ile belediye meydanında düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı  ve sahur davetinde bir araya gelen vatandaşlar sabah namazına kadar hep birlikte dualar etti. Belediye meydanındaki özel programa AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Milletvekili Adayları Fahri Çakır, Numan Çabuk, İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan ile ilçe belediye başkanları ile AK Parti teşkilat üyeleri de katıldı.

Kadir Gecesi özel programı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ay ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “halkımızın böyle anlara ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içinde mübarek Kadir Gecemizi idrak ediyoruz. Böyle önemli bir gecede ailemiz, Düzcemiz, ülkemiz ve milletimiz için dualar etmeliyiz” dedi. Namazların kılınması ve dualar ile devam eden program tasavvuf müziği konseri ve sahur yemeğinin yenmesi ile sona erdi.