HABERLER
18-06-2018 23:59

DÜZCE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

DÜZCE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından her yıl Kültür Merkezinde düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde Düzce protokolü bir araya geldi.

Ramazan Bayramı nedeniyle, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesince her yıl geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, siyasi partilerin milletvekili adayları ve temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bayramlaşmanın ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay katılımcılara hitap etti.

Törende konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, şunları kaydetti: "Dün Şanlıurfa Suruç’ta yapılan saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Hiçbir siyasi görüş insan hayatını hiçe sayacak kadar güçlü değildir. Bu saldırıyı yapanların adalet önünde hesap vermelerini diliyoruz. Burada çok güzel bir topluluk var. Hep birlikte bayramımızı kutluyoruz. Siyasi görüşlerimiz ayrı olabilir ama bayramlarda birlik ve beraberlik içinde bayramımızı kutluyoruz. Düzce çok farklı kesimlerden insanların yaşadığı bir şehirdir. Balkanlardan gelenler var her yerden gelen var. Bugüne kadar Düzce’de bu demokratik yapıda hiçbir kavga yaşanmamıştır. Düzce Türkiye için örnek bir şehirdir. Farklı kültürlerin bir arada yaşanabilmesi açısından. Bayramınızı tebrik ediyor nice bayramlara erişmeyi temenni ediyorum."

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da yaptıkları kısa konuşmalarla tüm Düzcelilerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara erişilmesini temenni etti. Protokol konuşmalarının ardından bayramlaşma töreni ile Kültür Merkezindeki program sona erdi.