HABERLER
19-07-2018 23:59

HER ŞEY DÜZCE’NİN TANITIMI İÇİN

HER ŞEY DÜZCE’NİN TANITIMI İÇİN

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı organizasyonu Akçakoca’da düzenlenen akşam yemeği ile başladı. Akşam yemeğinde konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, bu organizasyonun Düzce’nin tanıtımı için çok önemli olduğu vurgusu yaptı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği yönetim kurulu üyeleri Temmuz ayı toplantısı için Akçakoca’da düzenlenen organizasyon ile bir araya geldi. Düzce Belediyesi’nin de aralarında olduğu yönetim kurulu üyeleri Akçakoca’da düzenlenen akşam yemeğinde buluştu. Yemeğe, Kırgızistan Yerel Yönetimler Başkanı, Azerbaycan Şehirler Birliği Başkanı, Makedonya Ohrid Belediye Başkan Yardımcısı ve Bosna-Hersek olmak üzere toplam 32 il ve ilçe belediye başkanı ya da yöneticisi katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, konukları bölgenin tarihi ve turistik yerlerinde gezdirerek Düzce'nin tanıtımına katkıda bulunacaklarını söylediği açıklamasında şunları kaydetti: “Biz Düzce Belediyesi olarak yönetim kurulundayız. Dolayısıyla ben göreve geldiğimden bu yana 3.toplantımız oluyor. Bir önceki toplantıyı Konya’da yaptığımızda ben bir sonraki toplantıda misafirleri ağırlayacağımızı söyledim. Biz üstlendik Düzce’nin tanıtımı için. Özellikle yurt dışından ve yurt içinden belediye başkanlarımız geleceklerdi. Düzce’ye davet ettik ve yönetim kurulunda kabul gördü. 2 gün misafirlerimizi Düzce’de ağırlayacağız. Düzce’de tanıtım yerlerimizi, yaylalarımızı, tarihi yerlerimizi gezdireceğiz. Bu akşam Akçakoca’dayız. Akçakoca Belediye Başkanımız bizi misafir etti. Yarın burada toplantımızı yapacağız. Denizde bir tekne turumuz olacak ardından Düzce’ye gideceğiz.”