HABERLER
30-07-2018 23:59

VAKIF TÜM SPOR DALLARINA HİZMET EDECEK

VAKIF TÜM SPOR DALLARINA HİZMET EDECEK

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce İli Sporu Geliştirme Vakfı’nın Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, yeni oluşan Vakfın Düzce’de tüm spor dallarını temsil edeceğini ve Düzce’de sporu geliştireceklerini söyledi.
Düzce İli Sporu Geliştirme Vakfı Genel Kurulu Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Toplantıya Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, Elif Sezer Cebar, Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, işadamları ve Düzce’de faaliyet gösteren spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. Genel Kurul sonucunda Düzce İli Sporu Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: 
Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı oldu. Yönetim kurulu üyeleri ise Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor Kulüp Başkanı ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Selim Metin, TSO Başkanı Tuncay Şahin, Vakıf kurucu üyesi Önder Tonyalı, Avukat Ali Dilber ve İşadamı Erdal Şahin oldu. Genel Kurula hitaben konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Vakfın Düzce’deki tüm spor dallarını temsil edeceğini belirtti ve “ İyi bir Yönetim Kurulu oluştuğuna inanıyorum. Düzce’de spor çok yaygın, ilgi de büyük. Bu nedenle herkesi sporu desteklemeye davet ediyorum’ dedi.