HABERLER
09-08-2018 23:59

BİRLİKTE YAŞAMI GÜZELLEŞTİRDİLER

BİRLİKTE YAŞAMI GÜZELLEŞTİRDİLER

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, altı yıldır solunum cihazına bağlı yaşadığı için evinden çıkmakta zorlanan ALS hastası Özlem Özalkan’ı isteği üzerine Güzeldere şelalesine götürdü.
Beş yıldır yatağa bağımlı olarak hayatını sürdüren Özlem Özalkan,  solunum cihazına bağlı yaşadığı için evinden dışarı çıkmaya imkanı olmadı. Özlem Özalkan için Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, Özlem’in isteğini yerine getirerek ambulansla kendisini Güzeldere’ye götürdü.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Valimizin herkesin sıkıntısını dikkate almasıyla birlikte iyi projeler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın bütün sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. Ortak bir şekilde Düzce’mizin bütün sorunlarını ve böyle değerlerini hemen karşılamaya çalışıyoruz. Bu, bizim için örnek bir modeldir. Kendisi yatakta ama başaramayacağı bir şey yok. Dolayısıyla bizim bundan çok büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Tamamen fiziksel olarak sağlam olan kişilerin neler yapabileceğini bize göstermiş oluyor. Yüzünden belli, buradan  olmaktan çok mutlu.” dedi.