HABERLER
29-08-2018 23:59

“İŞ BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ”

“İŞ BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan istişare toplantısı ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla Aydınpınar Şelalesinde gerçekleştirildi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın girişimleri ile her ay düzenli olarak yapılan belediye başkanları toplantısı Aydınpınar Şelalesi Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut , Gümüşova Ahmet Azap, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar’ın da bulunduğu toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Ay il ve ilçe belediyelerinin çalışma uyumundan söz ederek “aylık belediye başkanlarımızla yapmış olduğumuz toplantıyı bugün de burada Aydınpınar Şelalemizde yapıyoruz. Biliyorsunuz buranın açılışını bayramdan önce yaptık. Hem başkanlarımızla şelalemizi gezdik. Toplantımızda da Düzcemiz’in sorunlarını ihtiyaçlarını görüşeceğiz. Düzce’de tüm Düzce’yi ilgilendiren konuları değerlendirip istişare edeceğiz. Katılan tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının konu başlıkları hakkında da bilgi veren Başkan Ay, çöp sorunu başta olmak üzere Düzce il genelini ilgilendiren her konunun değerlendirileceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Çöp konusu başta olmak üzere şu ana kadar yapmış olduğumuz işleri de konuşacağız. Kendi aramızda biliyorsunuz Düzce Belediyesi ilçelere de destek vermektedir. Belediye başkanlarımızın bir sorunu olduğunda Düzce Belediyesi yardımcı oluyor veya belediyeler kendi aralarında birbirlerine yardımcı oluyor. Bu konuların tamamını burada görüşeceğiz. Tüm belediyelerin de AK Partili olmasının da avantajı ile kendi aramızda çalışmalarımızla ilgili düzenli görüşmemiz faydalı oluyor. Bir arkadaşımızın ekipmana ihtiyacı olduğunda çok hızlı bir şekilde yardımlaşıyoruz. İyi bir iletişim kurarak işlerimizi sıkı bir şekilde takip ediyoruz.”