HABERLER
11-09-2018 23:59

EKİPLER MAHALLELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

EKİPLER MAHALLELERDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün çeşitli noktalardaki alt yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler Düzce genelinde alt yapı yenileme çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda yer al­tın­da ka­lan ka­nal ba­ca­la­rı­nı da yükseltme çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon işleri müdürü İbrahim Özer’in yaptığı açıklamada “ Yeni mahallemizde devam eden çalışmalarımızın ardından  kısa zaman içerisinde ilimizde bulunan kanalizasyon sorunlarını bitireceğiz.   Çalışmalarımızda ilk ola­rak tes­pit ya­pı­yo­ruz. Bu­nu yap­ma­mı­zın se­be­bi   as­fal­ta za­rar  ver­me­den  bu iş­le­mi ta­mam­la­mak. Da­ha son­ra da­ire­sel ke­sim ara­cı ile as­fal­tı ke­si­yo­ruz. Be­le­di­ye­ye ait ka­nal ro­bo­tu­mu­zu yük­selt­me ya­pı­lan ba­ca­lar­dan içe­ri sa­lı­yo­ruz. Bu sa­ye­de ka­yıp ba­ca­la­rı da bu­lu­yo­ruz. Ka­na­li­zas­yon ba­ca ka­pak­la­rı­nın tes­pi­ti ve yük­sel­til­me­si sa­ye­sin­de, yo­ğun ve sa­ğa­nak ya­ğış­lar­da mey­da­na ge­len arı­za­ya kı­sa za­man­da mü­da­ha­le ede­ce­ğiz.” dedi.

Beklenen yoğun yağışlar başlamadan yapılan çalışmalar hafta boyunca devam ederken, vatandaşların 185 ve 153 numaralı hatlardan yapacağı her türlü ihbar ve taleplerinin değerlendirileceği belirtildi.