HABERLER
13-09-2018 23:59

SÜNNET ŞÖLENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

SÜNNET ŞÖLENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Düzce Belediyesi´nin her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen ´ Toplu Sünnet Şöleni Melensu park Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Düzce Belediyesi tarafından daha önce tespit edilen ve sünnet edilen çocuklar için ilk tören Düzce Belediyesi önünde yapıldı. Belediye önünden Anıtpark’a kadar kortej yürüyüşü gerçekleştiren çocuklar’a Belediye Başkanı Dursun Ay’da eşlik etti.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde 50 çocuk Atatürk Devlet Hastanesi´nde sünnet edildiler. Sağlık kontrolleri yapılarak tamamen hijyen koşullar altında uzman doktorlar tarafından sünnet edilen çocuklar daha sonra toplu sünnet için hazırlandılar. Düzce Belediyesi tarafından 50 çocuğun tüm sünnet kıyafetleri temin edildi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay,” Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Ben hepsini etkinliğimize katıldığı için teşekkür ederim. Allah inşallah başka mürüvvetlerini de gösterir. Toplu Sünnet Şöleninde emeği geçen herkese teşekkür ederim´ dedi