HABERLER
17-09-2018 23:59

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri başlıyor. 21-28 Eylül tarihleri arasında  14 yerli film sinemaseverlerle buluşacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü´nün organize ettiği sinema gösterimi 15 Temmuz Şehitler parkında yapılacak. 21-28 Eylül tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte gösterilecek filmler ise şunlar: Babam ve Oğlum, Beyaz Melek, Dondurmam Gaymak, Eşkıya, Gönderilmemiş Mektuplar, Gönül Yarası, Hababam Sınıfı, Hababam Sınıfı Güle Güle, Hafız Yunus Efendi, Kabadayı, Selamsız Bandosu, Selvi Boylum Al Yazmalım, Uzun Hikaye ve Züğürt Ağa filmlerinin her biri saat 19:30 da başlayacak.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay: " Sinema, bir eğlence aracı olmanın ötesinde sanat eseridir. İnsanların vicdanına seslenir, bilgi ve duygu paylaşımına hizmet eder. Kültür ve sanat etkinliklerini düzenlerken unutulan kültürlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Sinema günlerini planlarken de unutulan açık hava sinemalarını tekrar gündeme getirmek ve sinema filmlerinin açık havada izlendiği günleri yaşayamayanların bu duyguyu tatmalarını istedik. Böylelikle bir yandan sinema izlemenin nostaljik keyfini yaşayacağız bir yandan da ailemizle, dostlarımızla güzel bir ortamda bulunmanın hazzını hissedeceğiz. Herkesi açık hava sinema günleri keyfine davet ediyorum."