HABERLER
27-09-2018 23:59

İTFAİYE ERLERİNDEN EĞİTİM

İTFAİYE ERLERİNDEN EĞİTİM

Düzce  Belediyesi İtfaiye müdürlüğü, yaz-kış demeden gerçekleştirdiği eğitimlerle her an göreve hazır. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimle su altı arama kurtama çalışmasına katılan ekiplerin dalgıçları ,göl, gölet ve akıntılı sularda arama yapma ve kurtarma eğitimi yaptı.

 Düzce Belediyesi'nde görev yapan itfaiye erleri, Ulusal Keşif Arama Kurtarma Araştırma Derneği (UKSAR) üyeleriyle Düzce Üniversitesi Havuzu'nda bir araya gelerek su altı eğitimi veriyor. Toplam 6 ay süren eğitimlerin sonunda katılımcılar yeterlilik belgesi alabiliyor. 

Düzce Belediyesi İtfaiye müdürü Mehmet Caner Polat “süren eğitimler oldukça yararlı geçiyor. Bizlere talep üzerine başvuruda bulanan gönüllülerden oluşan derneklere tecrübelerimizi aktarıyoruz.   Bu eğitimlerle birlikte çağımıza uygun olan ekipman ve eğitim dizgeleri de düzenli olarak takip edilmektedir. Eğitimlerimiz devam edecektir. Ayrıca balıkçılık sezonun açılması ile birlikte balıkçılarımızda teknelerinde can simidi ve yeleği bulundursunlar" diye konuştu