HABERLER
25-10-2018 23:59

DÜZCE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

DÜZCE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Erzincan’da askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Furkan Kaplanbaba için Cedidiye Camiinde cenaze töreni düzenlendi.

Erzincan'ın İliç ilçesi Savaş Geçidi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında içinde bulunduğu kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Furkan Kaplanbaba’nın Kalıcı Konutlar Yeşiltepe Mahallesi’ndeki evine Düzce Belediyesi tarafından taziye çadırı kurularak, şehit evine cenaze için gerekli hazırlıkları yapıldı.

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Furkan Kaplanbaba için Cedidiye Camiinde düzenlenen cenaze törenine Burada düzenlenen törene, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilciler, askeri erkan ile şehidimizi son yolcuğunda yalnız bırakmak istemeyen binlerce vatandaşlar katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazını İl Müftüsü Hüseyin Can kıldırdı. Şehidin cenazesi cami önünde helallik alınmasının ardından Düzce Şehitliğinde toprağa verildi.