HABERLER
05-11-2018 23:59

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SARIEROĞLU DÜZCE’YE GELDİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SARIEROĞLU DÜZCE’YE GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, bir dizi programa katılmak üzere Düzce’ye geldi.

Bir dizi ziyaret için Düzce’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen Sivil Toplum Buluşmalarına katıldı. Toplantıya AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, partililer ve STK temsilcileri de katıldı. Toplantıda konuşan Sarıeroğlu yerel seçimlere vatandaşların içine sinecek, gönlüne dokunacak adaylarla gideceklerini belirtti.

Toplantının ardından Düzce Belediyesini ziyaret eden Sarıeroğlu buradaki temaslarının ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığına geçerek kadın kolları ve mahalle başkanları ile bir araya geldi. “Çok cevval vekillerimiz var. Fahri Çakır, partimizin kuruluşunda yer almış, deneyimli bir siyasetçi. Ayşe Hanım, geçmişi ile birikimi ile yapmış olduğu çalışmalarla Düzce için bir şans olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuşan Sarıeroğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: “Düzce beni şaşırttı. Ciddi bir gelişme olduğunu gördüm. Benzer nüfuslu şehirlere göre esnafları gördüğüm zaman teşkilatlarımızın zor bir iş yaptığını gördüm. Burası çok hareketli. Ticari hayatın bu kadar hareketli olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Düzce’ye baktığımızda AK Parti’nin 16 yıllık serüvenini görebiliyoruz. Çok da büyük bir badire atlattı. 12 Kasım da yaklaşıyor. Depremin yıldönümü. Bütün kayıplarımızı yad ediyorum. Dün gece de bir korku yaşadınız. Allah muhafaza eylesin. 99’dan bu yana geldiğimizde, imkansızlıkları hatırlıyoruz, gerçekten deprem bölgesine ulaşamayan, yaraları sarmakta sıkıntı yaşayan bir Türkiye vardı o zamanlar. AK Parti’nin iktidara gelmesi ile il olmuş olan Düzce’de yeni bir inşa süreci başladı. Düzce önemli bir sanayi kenti haline geldiyse, ticaret konusunda bu kadar etkin bir bölge haline geldiyse, turizm ve tarım konusunda iddialı hale geldiyse bunun arkasında AK Parti iktidarının 16 yıllık icraatları yatıyor.”

Toplantıların ardından Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve partilerle görüşen Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Düzce’den ayrıldı.