HABERLER
15-11-2018 23:59

HER AN VATANDAŞLA İÇ İÇE

HER AN VATANDAŞLA İÇ İÇE

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akpınar mahallesinde yürütülen asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da mahallede yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Meclis Üyesi Selahattin Sert, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte Akpınar mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yoğun bir çalışma programı çerçevesinde tamamlanan asfaltlama işlemi hakkında bilgi alan Başkan Ay cadde ve sokakların asfaltlanmasının ardından kaldırım çalışmalarının da yapılacağını söyleyerek “başkan yardımcımız, meclis üyemiz, muhtarımız ve vatandaşlarımızla birlikte Akpınar mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde incelemek istedik. Burada önemli bir ihtiyaç olduğunu gördüğümüz asfalt talebini ekiplerimiz, hızlıca yerine getirdi. Vatandaşlarımızın memnun olması için tüm gayretimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu mahallemiz için de tüm ihtiyaçların karşılanması için gereken her şey yapılacak” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenen Başkan Dursun Ay okula giden çocuklarla da yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.