HABERLER
24-12-2018 23:59

DÜZCELİLERDEN YEMEN’E YARDIM ELİ

DÜZCELİLERDEN YEMEN’E YARDIM ELİ

Düzce AK Parti Kadın Kolları teşkilatının girişimi ile Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere birçok kesimin katılımıyla Yemen’e yardım kermesi düzenlendi.

Düzce AK Parti Kadın Kolları teşkilatının öncülüğünde bir araya gelen ilgili kamu kurumları ve STK’la önemli bir etkinliğe imza attı. Yemen’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayan Düzceliler Yemen için düzenlenen kermese de büyük ilgi gösterdi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, Belediye Meclis Başkan Vekili Gönül Asuk, AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş Çakıroğlu ve daha birçok isimin tezgâh başında satış yaparak destek verdiği kermesin kazancı, Kızılay aracılığı ile Yemen’e ulaştırılacak.

Kermesin amacı hakkında açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay ise şu ifadeleri kullandı: “Yemenli Müslüman kardeşlerimiz, vatandaşlarımız, insanlarımız için buradayız. Oradaki yokluk, sıkıntı ve açlığa destek olabilmek, bir yudum su, bir lokma aş olabilmek için buradayız. Kimse az demesin. Damlaya damlaya göl olur misali, ne kazanırsak onlara göndereceğiz.”

Etkinlik hakkındaki görüşlerini dile getiren Düzce Belediye Meclisi Başkan Vekili Gönül Asuk şunları kaydetti:  “Yemen’deki kardeşlerimiz için güzel bir hazırlık yapıldı. Herkes ne bulursa, elinden ne gelirse, emeklerini sergiliyor. Gerçekten Düzce tek yürek olmuş durumda. Yağmur ve soğuğa rağmen, herkes çaba gösteriyor. Rabbim herkesin hayrını kabul eylesin.”