HABERLER
28-12-2018 23:59

BAŞKAN AY U16 TAKIMINI TEBRİK ETTİ

BAŞKAN AY U16 TAKIMINI TEBRİK ETTİ

Düzce Belediyespor U16 Erkek Basketbol takımı ligi şampiyon tamamlamasının ardından Düzce Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı ve Düzce Belediyespor Onursal Başkanı Dursun Ay ,Sakarya U16 Erkekler Ligini Şampiyon tamamlayan Altyapı U16 takımını makamında kabul ederek teknik ekip ve oyuncuları tek tek tebrik etti. Başkan Dursun Ay görüşmede yaptığı açıklamada “genç başarılı evlatlarımız bu şampiyonluk ile göğsümüzü kabartmıştır.Tüm ekibi canı gönülden kutluyor,başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ise davet için Belediye Başkanı Dursun Ay'a teşekkür ederken, alt yapı oyuncularının başarısı ile çok mutlu olduklarını belirterek “gelecek dönemde altyapılara yatırım yaparak kendi evlatlarımızın A takımda oynaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Dursun Ay eşi Nursel Ay ile birlikte Erkek Basketbol A takımı ve altyapı takımları ile Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Erkek basketbol takımları Genel Menajeri Ersin Görkem burada yaptığı açıklamada Düzce'yi hem A takım hem Altyapılarda başarı ile temsil ettiklerini, ilerleyen zamanda daha başarılı olmak için daha fazla çalışacaklarını belirterek organizasyon için Başkan Ay’a teşekkürlerini sundu.