HABERLER
09-01-2019 23:59

GAZETECİLER GÜNÜ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

GAZETECİLER GÜNÜ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Düzce Valiliği  ve Düzce Belediyesi ortaklaşa düzenlediği program ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Düzce'de çalışan basın mensuplarını ağırladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından Düzce'de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri için program düzenlendi. Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Miktat Çelebioğlu ve Özgür Sağlam ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı basın çalışanları ile her zaman dirsek temasında olduklarını söyleyerek; "Düzce'deki basın mensupları ile 3. kez 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sürekli bizim çalışmalarımızda destek oluyorsunuz. Bugün de sizlerin gününüz ve böyle bir etkinlikte bir arada olmak istedik. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi birlikte hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ankara'da daha önce planlanan bir program nedeniyle buluşmaya katılamayan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay yerine Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam söz aldı. Sağlam Düzce'deki basın mensuplarının her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek "biz belediye çalışmalarımızda basın mensubu arkadaşlarımızı sürekli yanımızda görüyoruz. Yaptığımız sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra, yangında, su baskınında, depremde her türlü doğal afette de kendileri bizim ile birlikte koşturup kamuoyuna doğru bilgiyi vermek için çaba harcıyorlar. Ben kendilerine Belediye Başkanımız Dursun Ay ve tüm çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kahvaltı programı konuşmaların ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.