HABERLER
13-02-2019 23:59

KAMUOYUNA DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU

Düzce Belediyesi Kalıcı Konutlar Bağlantı yolu üzerinde yapılan parke taş yama çalışmaları hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kalıcı Konutlar Bağlantı yolu üzerinde yürütülen yama çalışmalarının eleştirilere neden olması nedeniyle yapılan yazılı açıklamada mevsim şartlarının asfalt üretimine uygun olmadığına vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:

“Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan şantiyemizde asfalt üretimi, kış mevsimi dolayısıyla hava sıcaklıklarının uygun seviyelerde olmaması nedeniyle mümkün olmamaktadır. Hammadde ve gerekli fiziki şartlarının elverişsiz olduğu durumlarda acil çözüm üretmemiz gereken bir durum söz konusu olduğundan mevcut sorunu gidermek ve trafik akışındaki riskleri ortadan kaldırmak amacıyla parke taş yama çalışmamızı başlatmış bulunmaktayız. Kalıcı Konutlar Bağlantı yolu üzerinde öngörülemeyen bir hızla meydana gelen çökme sonucunda trafik akışını tehlikeli bir hale getiren bölgede asfalt uygulamanın mümkün olmayacağı mühendislerimizin de onayı ile söz konusu alana parke taş yama yapılması kararlaştırılmıştır. Elbette fiziki şartların uygun olduğu en kısa sürede geçici olarak uygulanan bu çalışma, kalıcı bir düzenleme ile yeniden yapılacaktır. Saygılarımızla, kamuoyunun bilgisine sunarız.”