HABERLER
12-03-2019 23:59

DÜZCE’DE İLK MİTİNG BAKAN SOYLU’DAN

DÜZCE’DE İLK MİTİNG BAKAN SOYLU’DAN

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala Düzce devletin zirvesini ağırlamaya devam ediyor. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Düzce’de yaptığı mitingde binlerce Düzceli’ye seslendi.

Düzce yaklaşan yerel seçimler öncesinde İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırladı. Düzce Belediyesi önünde binlere hitap eden Bakan Soylu’ya AK Parti Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer eşlik etti. Bakan Soylu’dan önce meydandaki kalabalığa seslenen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “sevgili hemşerilerim muhteşem görünüyorsunuz. 1 buçuk yıldır sizlere yakışır şekilde hizmet etmeye çalıştım. Bayrağı en güzel şekilde taşımaya çalıştım. 31 Mart'ta inşallah adayımız Faruk Özlü'ye teslim edeceğim, o en güzel şekilde taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Düzcelilerin sevgi sel ile karşılaşan Bakan Süleyman Soylu da konuşmasında, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü için destek isteyerek “bugün Türkiye’yi o kabiliyete götürmüş insanlardandır Faruk Bey. Çalıştığım dönemden beri bey efendidir. Ben biraz kesiğimdir ama o herkesi kucaklayan bir adamdır. İyi bir dost, iyi bir komşu, cefanın ne olduğunu iyi bilen bir insandır. Vizyonu vardır, dünyayı takip eder. İnşallah Düzceliler müsaade eder de 5 yılda Düzce destan yazar. 31 Mart’ta Faruk Özlü başkanımıza, Düzce’nin yetiştirdiği değerlerden olan bu insana, sandıkları patlatarak destek vermeye söz veriyor musunuz Düzce? Hem Süleyman kardeşiniz hem de İçişleri Bakanınız olarak Faruk Özlü’nün emrindeyim. Allah’ım bizi size mahcup etmesin inşallah. Bize bugün büyük bir şeref verdiniz Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı.