HABERLER
21-03-2019 23:59

TEMİZLİK PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTULAR

TEMİZLİK PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTULAR

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından düzenlenen mangal etkinliğinde Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü çalışanlarla bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 201 personelinin katılımı ile yaza merhaba etkinliği düzenledi. Film Platosundaki Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen mangal partisine Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü de katıldı. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay yaptığı açıklamada Düzce’de çok güzel işler yapacaklarının altını çizerek “Bahar geldi. Temizlik işçilerimiz rutin bahara merhaba organizasyonunu gerçekleştirdiler. Biz de katılmaktan mutluluk duyduk. AK Parti bir marka. Dünyada söz sahibi olan bir liderimiz var. Bizde bu çatı altında olmaktan gurur duyuyoruz. Belediyede bir bayrak değişimi olacak. Biz sayın Bakanımıza Belediye Başkanlığı görevinde şimdiden başarılar diliyoruz. Biz de inşallah İl Genel Meclisinde olacağız. Birlikte çalışacağız. Hiç kimsenin tereddüdü olmasın Düzce’de çok güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak da yaza merhaba partisiyle işçilerin motivasyonunu arttırmayı hedeflediklerinin altını çizerek “Biz Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak kışa veda yaza merhaba sloganıyla personelimizin motivasyonunu arttırmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu şehri bizlere emanet eden hemşerilerimizin daha temiz bir Düzce’de yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz. İnşallah yazın daha çok çalışacağız. Bu şehir gelecek nesillere tertemiz teslim edilecek. Bizim 201 personelimiz var. Tamamı bu organizasyona katıldı. İş aksatmadan etkinliğimize katıldı” ifadelerini kullandı.