HABERLER
25-03-2019 23:59

“KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

“KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Belediyespor Kadın Basketbol takımına şampiyonluk yolunda destek vermek üzere Adana’ya gitti.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Adana’da düzenlenen Kadınlar Basketbol Ligi 6’lı finallerinde namağlup mücadele eden Düzce Belediyespor Kadın Basketbol takımını yalnız bırakmadı. Başkan Ay’ın eşi Nursel Ay, Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ve kulüp yöneticilerinin de eşlik ettiği Başkan Ay, maç öncesi sporcularla otelde bir araya geldi. Şampiyonluğun garanti olması ile maça çıkan kızlarla pasta kesen Başkan Dursun Ay burada yaptığı açıklamada “otel yönetimi sporcularımıza güzel bir jest yaptı ve pasta ikramında bulundu. Bize küçük bir şampiyonluk hediyesi gibi oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Kızlarımız basketbolda çok başarılıydı. Bugün de burada aldığımız sonuç ile Kadınlar Bölgesel Basketbol liginin 2018-2019 sezonu şampiyonu oldular. Bu zafer, azmin en büyük armağanı oldu. İnandılar, çalıştılar, şampiyonluğu çok istediler ve çıktıkları tüm maçları kazandılar. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Altılı finallerde çıktıkları tüm maçları kazanarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligine yükselen Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baş antrenörü Hakan Ateş ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Güçlü rakiplerimiz karşısında büyük mücadele örneği sergileyen sporcularıma, bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımıza, başkan yardımcılarımıza, kulüp başkanımıza ve emek veren herkese çok teşekkür ederim. Hedefimiz Kadınlar Basketbol Süper Ligi olacak.”