HABERLER
27-03-2019 23:59

DÜZCE DEVLETİN ZİRVESİNİ AĞIRLADI

DÜZCE DEVLETİN ZİRVESİNİ AĞIRLADI

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart Yerel Seçimleri için başladığı miting programı çerçevesinde Düzce'yi de ziyaret etti. Anıtpark'da Düzcelilere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzce'ye yapılan yatırımlar ve projelerden söz etti.

Düzce 31 Mart Yerel seçimlerine günler kala devletin zirvesine ev sahipliği yaptı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerde destek istemek üzere Anıtpark'ta Düzcelilerle buluştu. Meydanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında 17 yılda Düzce'ye yapılan yatırımlara dikkat çekerek muhalefeti eleştirdi. Hizmetlerle ilgili hazırlanan videonun gösterildiği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan "Düzce ikliminin güzel insanları... Güzel Düzce... Osman Gazimin silah arkadaşları... Akçakoca ve Konuralp Bey'in yurt bildiği Düzce... Kendisi küçük, üretimi ile sanayisiyle büyük Düzce... Kabına sığmayan hep ileri giden Düzce... Türkiye'nin üreten gücü Düzce... Sizleri gönülden selamlıyorum. Düzce tüm dünyaya kardeşlik nasıl olur onu gösteriyor. Düzce 24 Haziran seçimlerinde şahsımı cumhurbaşkanlığıma layık gördüğünü için teşekkür ediyorum. AK Parti'nin yine tulum çıkaracağına inanıyorum. Düzce kardeşliğin, birliğin, beraberliğin kıymetini bilir. 2023 hedeflerine ulaşmak içim gönül belediyeciliği ile yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Miting öncesinde vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise "Sevgili Düzceliler gözlerinizden belli Cumhurbaşkanımız geliyor, merakla bekliyorsunuz. Sözü uzatmayacağım. 1 buçuk yıldır görev yapıyorum hayatımın en mutlu günleriydi. Sizlere hizmet etmek büyük şerefti. Faruk Özlü bakanımız çok daha güzel hizmetler edecektir. Biz yine İl Genel Meclisi'nde sizinle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızla çalışmak çok onur verici. Sizler de bu alanı doldurdunuz çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting sonunda Düzce Valisi ile Düzce Belediye Başkanını kabul etti. Burada anı defterini imzalayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Vali Dağlı ve Belediye Başkanı Ay tarafından dekoratif çini tabak hediye edildi.