HABERLER
20-04-2019 23:59

ŞİRKETLERİN ÜST YÖNETİMİ BELİRLENDİ

ŞİRKETLERİN ÜST YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Düzce Belediyesi şirketleri İNTAŞ ve YEYPAŞ üst yönetiminde görev alacak isimler belli oldu. 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında yapılan toplantıda yönetim kuruluna alanında uzman isimler getirildi.

Düzce Belediyesinde başlayan yeni dönem ile birlikte şirketlerde de yapılanma oluşturuldu. Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında yapılan toplantıda Düzce Belediyesi iştirakleri olan İNTAŞ ve YEYPAŞ yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Alanında uzman ve belediye ile kamu kurumlarında tecrübeli isimlerin yer aldığı yönetim kuruluna giren isimler şu şekilde oldu;

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Faruk Özlü

Hüdaver Gösterişli

Celal Kasapoğlu, 

Tuncay Şahin

Kenan Ercan, 

Ahmet Azap, 

Muhammet Ali Toramanoğlu

"Yönetim Kurulu Üyeleri Maaş Hakkından Feragat Etti"

Düzce Belediyesi yeni döneminde şirket yönetim kuruluna atanan isimler toplantıda önemli bir karara daha imza attı. Şirketlerin mali durumlarını düzeltme ve belediyenin hizmet kapasitesini artırma konusunda vatandaşlara söz verdiklerini belirten üyeler, Başkan Dr. Faruk Özlü'ye yönetim kurulu üyesi sıfatı ile kendilerine tanınan maaş haklarından kendi istekleri ile feragat ettiklerini beyan etti.