HABERLER
24-04-2019 23:59

23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de coşku ile kutlandı. Anıtpark'ta çelenk sunumu ile başlayan törenler Yenikent Kapalı Spor Salonundaki gösterilerle devam etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 99'uncu açılış yıldönümü tüm Türkiye'de coşku ile kutlandı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Düzce'de de birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. İl protokolü Anıtpark'ta çelenk sunumu ve saygı duruşu ile güne başlarken kutlamalar Yenikent Kapalı Spor Salonunda devam etti.

Çelenk sunumu  ve saygı duruşu ile başlayan Anıtpark'taki törene Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı İlgan Duru, Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez katıldı. Daha sonra Kalıcı Konutlar Yenikent Spor Salonunda düzenlenen kutlama etkinliklerine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhan Acar, Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, kurum müdürleri, vatandaşlar, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Vali Dağlı'nın vatandaşları selamlamasıyla başlayan kutlamalar kapsamında öğrenciler birbirinden güzel folklor dansları ve gösteriler sergiledi. Rengarenk kostümleri ile hünerlerini sergileyen öğrenciler, gerek protokol gerekse vatandaşlardan büyük alkış aldı.