HABERLER
30-04-2019 23:59

ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZLÜYE ZİYARET

ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN ÖZLÜYE ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisini ziyarete gelen Düzceli iş adamları ve esnaf temsilcilerini ağırladı.

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) yönetimi ve Esnaf Kefalet Kooperatifi temsilcileri ile makamında bir araya gelen Başkan Özlü, "esnaflar Düzcemizin yerli ekonomisini ayakta tutan yegane kişilerdir" dedi. 

İlk olarak DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan Başkan Özlü, esnafların talep ve önerilerini dinledikten sonra yaptığı açıklamada "esnaflarımızı her konuda koruyan ve destekleyen Sivil Toplum Kuruluşları bizim için önem teşkil etmektedir. Kendilerinin şahsıma gösterdiği ilgiden duyduğum memnuniyeti ifade etmem gerekiyor. Nazik ziyaretleri için her birine teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek dönemde Düzcemiz için başarılı işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Başkan Özlü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "kooperatif temsilcilerine ve sayın başkana şükranlarımı sunuyor, nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için teşekkür ediyorum" dedi.