HABERLER
02-05-2019 23:59

REKTÖR ÇAKAR'DAN BAŞKANA ZİYARET

REKTÖR ÇAKAR'DAN BAŞKANA ZİYARET

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı makamında ağırladı.

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü makamında ziyaret eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversitede yapılan işler ve yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Özlü'ye bilgiler aktardı. Çakar, hem öğrenci sayısı hem de fiziki yapısı olarak giderek büyüyen Düzce Üniversitesi'nin ilin dinamikleri ile birlik-beraberlik içerisinde yürüttüğü çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiriyle tekrar rektör olarak atanması halinde artarak devam edeceğini vurguladı. Üniversitenin Düzce'nin geleceği adına önem taşıyan her projede aktif rol aldığını anımsatan Çakar, Düzce'nin üniversite ile birlikte geliştiğine dikkat çekti. 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Çakar, Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli ve Celal Kasapoğlu'nu da ziyaret ederek sohbet etti. Çakar, "Düzce Üniversitesi 2015-2019 Kitabını" hediye etmeyi de ihmal etmedi.