HABERLER
03-05-2019 23:59

YENİ PETROL İSTASYONUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YENİ PETROL İSTASYONUNUN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

65. Hükümet Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi'nde yaptırılan benzin istasyonunun açılış törenine katıldı. 

Açılış törenine MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, kooperatif ortakları, davetliler ve vatandaşlar katıldı. 

Düzce Belediyesi Mehter Takımının verdiği mini konserin ardından konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce'ye yapılan her yatırım yanında olacaklarını belirterek ve  emeği geçenlere teşekkür ederek "Düzce'de metruk binaları yıkıyoruz. Bu binaları bize haber verin yıkacağız. İkincisi aydınlatamadığımız hiçbir park hiçbir sokak kalmayacak. Her taraf aydınlanacak. Dolayısıyla bize güvenin bize güvenmeye devam edin. Ben tekrar bu tesisin esnafımıza kazandıran emeği olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu. 

Konuşmaların ardından dualar edilerek tesisin açılışı yapıldı.