HABERLER
09-05-2019 23:59

BAŞKAN ÖZLÜNÜN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ÖZLÜNÜN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

65. Hükümet, Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,  Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Engelli vatandaşların sadece bir gün veya bir haftada hatırlanmadığını ifade ederek, engellilerin toplum içerisinde yaşamlarını daha da kolaylaştırmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurguladı. "Engelli olmak bireysel bir sorun olmayıp sosyal boyutlarıyla herkesi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımıza farklılıklarını hissettirmeden normal hayat standardını temin etmek ancak toplumsal duyarlılıkla mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyorum. Engelli vatandaşlarımıza hassasiyetin ve bilincin artmasına vasıta olması temennisiyle, Engelliler Haftasını kutlarken; onları sevgiyle kucaklayarak ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, yaşam sevinci dolu günler temenni ediyorum." dedi.