HABERLER
20-05-2019 23:59

19 MAYIS DÜZCE'DE DE COŞKU İLE KUTLANDI

19 MAYIS DÜZCE'DE DE COŞKU İLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 100'üncü yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar sabah saatlerinde Anıtpark'ta düzenlenen çelenk sunumu ile başladı. 

Anıtpark'ta çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Baro Başkanı Av.Azade Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, CHP İl Başkanı İlhan Duru, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile STK temsilcileri katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören Atatürk anıtına çelenk sunulması ile devam etti.

Kutlama etkinlikleri Anıtpark'taki çelenk sunumunun ardından 18 Temmuz Spor Salonunda devam etti. Buradaki etkinliklere Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan Genç, Baro Başkanı Av. Azade Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Müftüsü Hüseyin Can, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ile birlikte tribünleri dolduran vatandaşları tek tek selamlayarak bayramlarını kutladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların sonrasında okulların halk oyunları, dans, jimnastik ve spor ekipleri tarafından hazırlanan birbirinden renkli gösteriler sahnelendi.