HABERLER
24-10-2019 23:59

AZİZİYE MAHALLESİNİN SEVGİ GÖSTERİSİ

AZİZİYE MAHALLESİNİN SEVGİ GÖSTERİSİ

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretlerine Aziziye'de devam etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile Aziziye mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Göreve başladığı ilk günden itibaren mahalle sakinleri ile yakın ilişki kuran Başkan Özlü burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çoşkulu bir kalabalık ile havai fişekler ve meşalelerle karşılama yapan gençler, mahalle toplantısı öncesi motivasyonu artırdı. Başkan Özlü, kendisini karşılayan herkesle tek tek tokalaşırken toplantıda yaptığı konuşmasına belediye kadroları hakkında bilgi vererek başladı. Mahallelerin ihtiyaçları konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, mahalle sözleşmelerinin haricinde vatandaşların beklenti ve taleplerini dinlemek için geldiğini belirterek "bu mahallenin bizim bilmediğimiz öncelikleri olabilir, bizim göremediğimiz ihtiyaçları olabilir bu akşam burada sizleri dinleyeceğiz. Belediye kadrolarında değişiklik yaptık, gençleşmek ve dinamik çalışmak üzere bir kadro oluşturduk. Bu görüşme hem ekibimizi size tanıtmak hem de beklentilerinizi duymak. Gösterdiğiniz ilgi ve sevginiz için teşekkür ediyor, buraya çözüm odaklı, beklentilerinizi karşılamak üzere geldiğimizi bilin istiyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan her vatandaşı bire bir dinleyen Başkan Özlü, merak edilen soruları da yanıtladı. Her konuşmasında kaynakların verimli kullanılması konusunda hassas olduklarını dile getirerek çalışmaların bu şekilde devam edeceğini belirtti. Toplantıda yaptığı konuşmasında Düzce için yapılacak projeler hakkında bilgiler aktararak vatandaşlara teşekkürlerini iletti.