UMUTEVİ AÇILIYOR

Düzce Belediyesi ve televizyon yapımcısı Esra Erol işbirliği ile gerçekleştirilen 'Umutevi' açılıyor. Umutevi Koordinasyon Merkezi için Düzce Belediyesi film platosu alanında tören yapılacak.
Esra Erol işbirliği ile açılacak olan Düzce Belediyesi Umutevi Koordinasyon Merkezi için film platosu alanında bulunan nikah salonu binası tahsis edildi. Kadın programı yapımcısı ve sunucusu Esra Erol'un öncülüğünde yürütülen Umutevleri projesi kadınlara kişisel ve aile içi sorunlarına karşı destek olmayı hedefliyor. Düzce belediyesi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında Umutevleri projesine katılıyor.  Düzce Belediyesi Umutevi Koordinasyon Merkezi için 17 Mart 2012 tarihinde saat 15,00'de film platosu alanında tören yapılacak.

FaceBook ta paylaş friendfeed ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş delicous da paylaş myspace da paylaş linkedin da paylaş mixx da paylaş digg da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 15.03.2012 09:16:18

Kayıt Okuma Bilgileri